Zeg nooit zomaar match tegen een wedstrijd van de jeugdcup Het Nieuwsblad...!

Na winst in de 1/16 de finale tegen Heusden met 4 - 0, en de penaltywinst in de 1/8 ste finale , na een 2 - 2 tegen Massemen , stonden onze jongens voor de gevaarlijke verplaatsing naar SK Vinderhoute in de kwartfinale.

Het mindere terrein was zeker geen geschenk voor de boys , wat uiteraard een serieuze aanpassing was , en zeker geen voordeel voor de bezoekers.

Wat gevreesd werd , gebeurde ook . De thuisploeg kroop gewillig achteruit , en probeerde met vlijmscherpe counters te reageren , wat hen na reeds 10 minuten op een 2 - 0 voorsprong bracht.

Tijd voor Sleidinge om de stormloop te starten , maar enerzijds de keeper van de thuisploeg , anderzijds de slechte balcontroles door het erbarmelijke veld , en het telkens in de weg zitten van armen en benen, zorgden ervoor dat onze situatie aan de rust , niet zo goed was...

Rust dus 2 -0...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maar de U11 is mentaal en fysisch zeer weerbaar , en het sloopwerk ging verder.

Onder het motto " Als we er één tegen krijgen , maken we er twee bij " , volgden de aansvalsgolven zich steeds meer op .

Kans na kans werd gemist , de deklat werkte ook niet mee , en de thuiskeeper speelde een wereldmatch.

Plots viel echter de 2 - 1 uit de lucht , en toen net voor het einde van her derde kwart de gelijkmaker kwam , kon de wedstrijd opnieuw starten.

Blijven gaan was de boodschap , en het vierde kwart stond er slecht één ploeg meer op het terrein.

Twee mooie doelpunten in het vierde kwart werd een mooie beloning , en zeer dik verdiend trokken we deze kwart finale over de streep...!

Ook een pluim voor de thuisploeg , die het ons niet gemakkelijk gemaakt heeft !

Een fantastische prestatie van alle spelers , ondersteund door een mooie supportersschare !

De halve finale is er één met heen en terugmatch : 6 Maart om 18 uur trekken we naar Kruibeke tegen Project Jong 9150 ( Kruibeke en Bazel ).

De terugwedstrijd is voorzien op 17 April om 18.00 uur in de Filip Lippens Arena in de Herittakkerlaan.

We rekenen op een grote massa fans van alle jeugdploegen om onze jongens andermaal geschiedenis te doen schrijven ,